EXTOL INDUSTRIAL akkus ütvefúró és csavarozó, 20V, Li-ion; 1db akku, 1db töltő, 2000 mAh, 40/65Nm

EXTOL INDUSTRIAL akkus ütvefúró és csavarozó, 20V, Li-ion; 1db akku, 1db töltő, 2000 mAh, 40/65Nm
Részletek

MŰSZAKI ADATOK


Akkumlátor feszültség:        20 V


szénkefe mentes (BL) motor


csak fém alkatrészekből álló fogaskerék hajtómű

Max. fordulatszám:               I. fokozat:  0 - 500 ford/perc és/vagy 0- x.000 ütés/perc


                                          II. fokozat:  0-1.800 ford/perc és/vagy 0-28.000 ütés/perc


Max. nyomaték:                   I. fokozat:   65 Nm


                                          II. fokozat:  40 Nm


20 fokozat+fúrás

Fúrókapacitás:                    1,5-13 mm


Max. fúrási átmérő fémbe/fába: 10 / 28 mm


szabadalmazott, Jacobs® fém gyorstokmány, 1/2" / 20 UNF, anti-lock funkcióval


jobb-bal forgás


puha gumis "Soft Grip" markolat


elektromos kifutófék


beépített LED világítás


1 db 2.000 mAh Li-ion akku


1 db  gyorstöltő, töltési idő kb. 60 - 90 perc


1,7 kg


1+2 ÉV GARANCIA (regisztráció esetén)


 


Rendelhető tartozékok:


8891881 - 2000 mAh akku



8891882 - 4000 mAh akku


8891891 - 1,65 A normál akkutöltő


8891892 - 4 A töltő




Az Extol® Industrial 8791110 akkus fúró-csavarozó hagyományos fúráshoz (ütés nélkül), ütvefúráshoz, csavarkötések meghúzásához és meglazításához, valamint facsavarok behajtásához használható. Ütés nélkül fa, műanyag és fém anyagokat, ütéssel falat és más építőanyagokat lehet fúrni. A készülék ergonomikus kialakítása és kiegyensúlyozása, a „soft grip” (gumival bevont) fogantyú hosszan tartó munkák során is biztosítja a komfortos használatot.



 Motor és hajtómű



A szénkefe mentes motor nagyobb megbízhatóságot és hosszabb élettartamot biztosít a hagyományos szénkefés motorokkal szemben. A készülék 40/65 Nm-es forgatónyomatéka nagyobb a hagyományos akkus fúró-csavarozók forgatónyomatékától.



A kizárólag csak fém alkatrészekből készült, és speciálisan a nagyobb forgatónyomatékhoz tervezett hajtómű (a hagyományos akkus fúró-csavarozókkal szemben) hosszabb élettartamú, valamint jobban és hosszabb ideig terhelhető (nincsenek deformálódó és gyorsan elhasználódó műanyag alkatrészek). A készülék hajtóművében kétszer 5 darab fogaskerék található (két sorban), amely lehetővé teszi a nagyobb teljesítmény és forgatónyomaték átvitelét a motortól a főorsóig. A hajtómű élettartama jelentősen hosszabb



A „spin lock” (automatikus orsóblokkolás) funkció segítségével a betétszerszámok gyorsabban kicserélhetők, mivel a tokmány meglazítása vagy meghúzása során a főorsó nem fordul el. A betétszerszámok cseréjéhez nem kell semmilyen szerszámot vagy kulcsot használni. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a gépet akkor is használni lehet csavarozáshoz, ha az akkumulátor teljesen lemerült. A készülék ebben az esetben hagyományos kézi csavarhúzóként használható.



Jacobs® gyorsbefogó tokmány



A szabadalmaztatott technológiát tartalmazó Jacobs® gyorsbefogó tokmány garantálja a betétszerszámok gyors és egyszerű cseréjét. A gyorsbefogó tokmányban alkalmazott technológia:




  • biztosítja a tiszta, sima és finom futást a tokmány meglazítása és meghúzása során;

  • növeli a meghúzási nyomatékot, 1:1,33 arányban (tehát pl. 10 Nm-ből 13,3 Nm nyomatékot állít elő); a hagyományos tokmányoknál ez az arány 1:1,1;

  • meggátolja a tokmány leblokkolását csavarok meglazítása során (nagyobb fordulatszámon).



 Li-ion akkumulátor technológia



A Li-ion akkumulátor energiasűrűsége nagyobb, mint pl. a nikkel-kadmium akkumulátorok energiasűrűsége, ezért kisebb mérettel és kisebb tömeggel tudja biztosítani a kívánt kapacitást.



A Li-ion akkumulátor önkisülése nagyon lassú, a készülék akkumulátora hosszú ideig megőrzi a töltést. Az akkus csavarozó (ha feltöltött állapotban tárolta), akkor azonnal használható (még hosszabb ideig tartó tárolás után is).



A Li-ion akkumulátornak köszönhetően az akkumulátort nem teljesen lemerült állapotból is fel lehet tölteni (a kapacitás csökkenése nélkül), így a készülék bármikor rövid idő alatt használatra kész állapotba tölthető.



A készülék házába épített LED dióda a működtető kapcsoló benyomása után bekapcsol és megvilágítja a fúrás/csavarozás helyét.




Adatok
Gyártó
EXTOL INDUSTRIAL
Cikkszám
8791800
Tömeg
2,1 kg/db