Dugókulcs készlet

Nézet:
Sorrend:
 

Professzionális szerszámkészletek

Akár 25 év törésgarancia vonatkozik a NEO szerszámkészletek többségére, ami biztosíték arra, hogy a legjobb választás akár az ipari munkavégzéshez is. Készleteinket gondosan válogattuk össze annak érdekében, hogy ne legyen szükséges az Ön számára egy-két évente új és új készletet vásárolni.

Bizonyára ismerős a helyzet amikor egy beszorult, berozsdásodott anya nem akar megmozdulni és egy erősebb ráhatás következtében a dugókulcs egyszerűen eltörik vagy olyan mértékben deformálódik, hogy az a továbbiakban használhatatlanná válik. Ezt hivatott kivédeni a NEO mint egy magasabb minőséget képviselő márka, a szerszám piacon.

 

Mert mindenki szeret egy kicsit "csapatni"

A NEO szerszámkészlet megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a rally motorsportban is képviseltette magát mint a Jan Chmielewski – Robert Hundla kettősből álló REVICO-NEO Rally Team sikereinek szerény ámde határozott tagja. Mert ugye mit sem ér a gyors szerelő egy silány szerszámmal a kezében. Valamennyien akik kicsit is bolondulunk az autósportért, többek között jómagam is, a garázsunk egy kicsike szentély.. Hát adjuk meg neki ami jár :)

Miért a NEO szerszámkészlet kell nekünk?

Első gondolatként édesapám szavai jutnak eszembe aki autószerelő volt miszerint: "miért ne? senki sem szeret villogni egy két számmal kissebb cipőben.. nomeg a szerszám, kenyér.. csak akkor jó, ha dolgozni is lehet vele". Intelme adott megerősítést abban, hogy csakis olyan szerszámot kínáljunk az Önök részére amit magunk is használunk a legnagyobb örömmel.

 

Melyik készlet érdemes választani?

Ugyebár akár a célszerszámok, jelen esetben is az a legfontosabb kérdés, hogy milyen célra szeretne szerszámkészletet vásárolni. Mindig figyelembe kell venni azt, hogy az adott szerszámot mire is akarjuk használni. A megelégedettség csak akkor jön el ha sikerül kiválasztani a megfelelő árú és minőségű szerszámot az adott feladatra. Na jó.. mindannyian kalapáltunk már fogóval szöget szerintem, holott ismerjük a kalapácsot. :) Elsősorban azt kell eldönteni, hogy például hatlapfejű avagy 12 szegmenses dugókulcs kell a feladathoz.. hosszított vagy rövid fej? Légkulcshoz, vagy racsnis kulcshoz keressük... A jó választás, itt elengedhetetlen. Nem ritka eset, hogy a szerszámot egy életre választjuk, ez nem a fogyasztói társadalomról szól. Ha mégis úgy adódik, hogy tanácsra van szüksége, ne habozzon írni nekünk... legjobb tudásunk és tapasztalatunk szerint fogunk javaslatot tenni.