Kéziszerszámok

Professzionális és hobby szerszámok minden feladatra. Kiváló minőségű NEO dugókulcs készletek akár 25 év törésgaranciával, melyet a gyártó szavatol. 

 

Műhelyfelszerelés

Pneumatikus (sűrített levegős) szerszámainkhoz kattintson a linkre, avagy ha teljes műhelyfelszereléshez segítséget kér, írjon az alábbi email címre info@nore-tools.hu és kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.

 

Nem találja amit keres?

Amennyiben nem találja az oldalon amit keres, legyen szó akár egy csavarról, írjon nekünk és megszerezzük :)

Kiváló minőségű kéziszerszámok, minden ami a munkavégzéshez kell

Kéziszerszámok minden mennyiségben, figyelve arra, hogy csakis olyan dugókulcs avagy csavarhúzó legyen a kínálatunkban amiket mi magunk is előszeretettel használunk. Szervízek számára a 25 év törés-garanciával rendelkező NEO szerszámkészlet az ideális választás, illetve az otthoni barkácsoláshoz is van árban kedvezőbb de minőségben megfelelő villáskulcs avagy egyéb szerszám ami a háztartásban kell.

 

Szakemberek számára, mint Gépészet, gipszkarton, burkolás, és egyéb szakmák

Speciális cél-szerszámok az ytong-fűrésztől a bit-behajtó fejekig bármi amire igazán szükség van. Például autószerelő műhely részére specifikusan a nyomatékkulcsok a leg alapvetőbb szerszámok, mert ugye ismerjük azt az érzést amikor az utolsó pillanatban szakad meg a menet és aztán indulhat a jó magyar ízes monológ, amely összeköti a csavar menetét a felmenőkkel. Szinte költői ihlet köti össze ilyenkor a munkavégző embert a munkadarabbal és ódát zeng a megfelelő célszerszámért. Ezt hogy ki tudja védeni, elengedhetetlen a jó minőségű kéziszerszám

 

Amikor vágni kell, akkor olló vagy fűrész kell

 

Ugye ismerjük az érzést amikor szeretnénk elvágni egy kötelet vagy egyéb kötözésre alkalmas valamit de nincs meg az erre alkalmas eszköz. Nincs az a fém amit egy jó fűrésszel nem lehetne jobb belátásra bírni ha egyből-két darabra van szükségünk. Kéziszerszámok között a fűrész, kés, egyéb vágóeszközök mindennapos társa egy barkács embernek de itt sem mindegy, hogy milyen minőséget választunk. Kínálatunkban szereplő kéziszerszámok válogatottak, így maximálisan alkalmasak az ilyen munkavégzésre

 

Mérőműszerek, colostok, egyéb mérőszalagok

 

Ahogy tartja a mondás, "mérj többször, vágj egyszer". Szakemberek részére is Bibliai intelemként hatnak ezek a sorok ezért igen fontos a pontos mérés. Mérőszalagok a lehető legpraktikusabb kiszerelésben és méretben, hogy ne lehessen meglepetés a vágás után.